About Me

My Photo
Kelana Jaya, Selangor, Malaysia
Rahmat Mokhtar, 25 Years Old And Currently Living At Petaling Jaya. I already done 128 grouping paranormal investigations and 180 solo paranormal investigations arounds the world. Already 10 years in this paranormal field. I am founder for EXTREME PARANORMAL RESEARCHER (EXPAR) and u can contact me thru my email is or add my ym at rahmat_tkh@yahoo.com Any questions or paranormal consultation base on science and spiritual u can contact me. I am also conduct any private and public event for paranormal speech and lecturing.

Thursday, July 26, 2012

KEMUNCULAN UNCLE SEEKERS V2 TINGGAL 2 HARI LAGI!!

Seperti yang di janji kan dalam entri semalam di mana aku post entri pasal UNCLE SEEKERS akan kembali menulis pada sabtu ini dan kini tinggal 2 hari saja lagi. Terketar ketar orang orang yang UNCLE SEEKERS FIRE aku rasa. Mungkin tido tak lena dan berbuka puasa pun hati tidak senang hahahahaha..

Kini UNCLE SEEKERS Kembali dengan blog baru sila click kat sini UNCLE SEEKERS V2 dengan banner yang lagi macho lagi hensem. Lepas tu ade fan page baru dekat facebook sila click sini untuk like satu kali FAN PAGE UNCLE SEEKERS v2.


Bersama sama kita nanti kan sabtu ini mungkin tepat pada jam 12 tgh malam esok atau pun tak tahu la pukul berapa UNCLE SEEKERS nak post entry baru blog dia. Kita tunggu aje apa yang bakal di bongkar kan kali ini. Blog pertama uncle telah hit lebih 12.5 Juta Viewers!!! Hua hua hua yang version 2 ni berapa juta pun tak tahu la!!



No comments: