About Me

My photo
Kelana Jaya, Selangor, Malaysia
Rahmat Mokhtar, 25 Years Old And Currently Living At Petaling Jaya. I already done 128 grouping paranormal investigations and 180 solo paranormal investigations arounds the world. Already 10 years in this paranormal field. I am founder for EXTREME PARANORMAL RESEARCHER (EXPAR) and u can contact me thru my email is or add my ym at rahmat_tkh@yahoo.com Any questions or paranormal consultation base on science and spiritual u can contact me. I am also conduct any private and public event for paranormal speech and lecturing.

Tuesday, May 29, 2012

Koleksi Gambar Antik Dan Gambar Dari Alam Ghaib


Gambar di atas ialah gambar kambing gurun yang sebenar. Asal nya dari tanah arab dan bermata empat. Sepasang digunakan pada siang hari dan sepasang lagi digunakan pada malam hari. Mata kambing ini pada waktu malam bermata infra red.

Bekas umpan memancing antik orang melayu dan digunakan ketika era zaman 40-an. Sering digunakan oleh golongan bangsawan pada zaman itu.Gasoline yang digunakan ketika zaman british datang ke tanah melayu


Siput putih ini memang sangat jarang kita boleh nampak di kawasan hutan.


Ketam padi antik digunakan oleh masyarakat melayu sejak zaman sebelum merdeka


Buluh ini memang sangat pelik dan jarang ditemui di kawasan hutan belantara


Manusia yang mempunyai kebolehan seperti monyet dipercayaai di besarkan oleh haiwan tersebut macam tarzan la pulak hehehe..


Ini ialah koleksi barangan dari alam bunian. Pelik tapi benar tapi ini lah hakikatnya, Bukan semua sains dapat menjelaskan mengenai kejadian tersebut tetapi barangan ini mempunyai khasiat tersendiri.


Gramaphone yang antik masih dalam keadaan baik kadang kala berbunyi sendiriIni ialah batu pancadelima dan dipercayaai mempunyai khasiat kebal segala gala nya dan harga nya mencecah jutaan ringgit jika menjadi. Baik beli benda lain dari aku beli batu ni hehehehehe..

No comments: