About Me

My photo
Kelana Jaya, Selangor, Malaysia
Rahmat Mokhtar, 25 Years Old And Currently Living At Petaling Jaya. I already done 128 grouping paranormal investigations and 180 solo paranormal investigations arounds the world. Already 10 years in this paranormal field. I am founder for EXTREME PARANORMAL RESEARCHER (EXPAR) and u can contact me thru my email is or add my ym at rahmat_tkh@yahoo.com Any questions or paranormal consultation base on science and spiritual u can contact me. I am also conduct any private and public event for paranormal speech and lecturing.

Wednesday, July 6, 2011

Crew 666 Paranormal Investigator


Pertubuhan pasukan paranormal crew 666 di atas gabungan EXTREME PARANORMAL RESEARCHER (EXPAR) dan PAG PARANORMAL di atas persetujuan 9 Orang ketika tamatnya kajian kami di highlands tower tempoh hari dan anda boleh melihat hasil kajian dan gambar itu di http://www.mazidulakmal.com

Pasukan ini digabungkan atas persetujuan kami semua dan diterajui oleh saya seperti yang di amanahkan oleh semua ahli pasukan ini bersama Mazidul Akmal Sidik.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan boleh terus berhubung dengan saya atau mazidul akmal sidik.

Kami menyediakan kajian paranormal dari segi sainstifik dan juga perkhidmatan perubatan tradisional islam dari beberapa ahli pasukan kami yang mahir dalam bidang ini.

Kami juga menjalankan ceramah sains paranormal dimana memberi peluang kepada rakyat malaysia khususnya untuk mempelajari ilmu sains paranormal dan kajian paranormal ini dari segi sainstifik. Kepada mana mana pihak yang mahu menjemput kami sebagai penceramah di tempat anda boleh terus hubungi saya di talian 0122726992.

Kini kami mencari penaja untuk kajian kami dimana kami akan menghargai penajaan anda untuk kajian kami.

Sekian terima kasih.

No comments: